Hautajaiskukat
KUKAT HAUTAJAISIIN Sidomme kauniit hautavihkot (suruvihkot), hautakimput (surukimput), kappelinkoristeet ja arkkulaitteet (arkunkoristeet) käyttäen ensiluokkaisia kukkia. Kuvaston lisäksi käytämme kaikkia ajankohdan kukkia. Palvelemme ja annamme lisätietoja mielellämme sähköpostilla tai puhelimella. YLI 70 EURON LAITTEET TOIMITAMME VELOITUKSETTA KIRKKOON, KAPPELIIN TAI MUUHUN HALUAMAASI OSOITTEESEEN PÄÄKAUPUNKISEUDULLA (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) KUN SAAMME TILAUKSEN VÄHINTÄÄN KAKSI ARKIPÄIVÄÄ ENNEN TOIMITUSTA. Hintoihin sisältyy aina tekstattu kortti haluamallanne tekstillä. Pienempien laitteiden toimituskulut Helsinki 5,00 euroa ja Espoo, Vantaa ja Kauniainen 7,00 euroa. Muualle Suomeen ja ulkomaille välitämme tilauksenne lähimpään kukkakauppaan. Huomioikaa että valikoima vaihtelee paikkakunnitttain ja ajankohdan mukaan. Välityskulu muualle Suomeen on 12 euroa. Voitte valita myös muita kuin kuvissa olevia kukkia saatavuuden mukaan. Toimitamme kaikkia saatavissa olevia kukkalajikkeita. Lisätietoja annamme ja kukkien valinnassa autamme mielellämme p. 010 423 9888. TILAUKSET MYÖS PUHELIMELLA. Kun tilaat kukat suoraan toimitettavaksi kirkkoon tai kappeliin niin toimitamme ne varmasti ajallaan ja ilman pelkoa että kukat kärsisivät toimituksen aikana. Jos et itse pääse hautajaisiin niin järjestämme kukkien laskemisen puolestasi. Toimitamme nyt myös arkunkoristeita.
 


E-kortti Muista ystävääsi, vaikkapa ihan pienestäkin syystä. Ilahduta sähköisellä postikortilla. Sähköinen postikortti edellyttää, että rekisteröidyt ensin.

 


Muistutuspalvelu Muistaminen on mukavaa, ja joskus aivan välttämätöntä. Muistutamme sinua lähestyvästä merkki- tai juhlapäivästä sähköpostitse, halutessasi vuodesta toiseen. Muistutuspalvelu edellyttää, että rekisteröidyt ensin.

 


Kukkakauppa Azalea
Koroistentie 4 C -talo, 00280 HELSINKI
Puh 010 423 9888, Fax 09 4586097